Financieel vitaal met Markslag Advies

Effectieve oplossingen voor financieel succes

Kiest u voor Markslag Financieel Management en Advies, dan kiest u voor betrouwbare prognoses en een effectieve aanpak. Analyse is een belangrijke bouwsteen op de weg naar transparantie en rendementsverbetering. Markslag doet dit nauwkeurig, nuchter en scherp.

Analyse van uw bedrijfsstructuur en financiële situatie

Het plan van aanpak voor uw onderneming wordt gebaseerd op een analytische en kritische inventarisatie. Dit is de basis voor de heldere probleemstelling. Het eindresultaat is een overzichtelijk herstelplan waarin de genoemde analyse, probleemstelling en aanbevelingen de topics zijn.

U bent bij Markslag verzekerd van een scherpe focus op prioriteiten en een oplossing die past bij uw:

  • onderneming
  • organisatie
  • bedrijfsdoelstellingen

De financiële onderbouwing omvat altijd minimaal de liquiditeits- en balansprognose op basis van een onderbouwde omzet- en resultaatprognose.

Werkkapitaalbeheer; Bedrijfsscan; Verzekeringsportefeuille; Rendementsverbetering

Betrokkenheid en een winstgevend eindresultaat

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door flexibiliteit. De beschikbare kennis en ervaring binnen uw eigen organisatie wordt zo optimaal mogelijk ingezet. Dit bevordert niet alleen onze samenwerking, maar ook de zelfstandigheid van uw bedrijf. Daarom besteedt Gerard Markslag tijdens het traject veel aandacht aan kennisoverdracht en coaching. Uw organisatie is hierdoor in staat naderhand zelfstandig haar weg te vervolgen en de verscherpte werkwijze optimaal te benutten.

Flexibel en zelfstandig
Betrokkenheid van uw management en medewerkers is essentieel bij het zoeken naar en het vinden van een duurzame oplossing voor het financiële raamwerk van uw bedrijf.

Is ons project afgerond en heeft u inmiddels enige tijd met onze aanbevelingen en richtlijnen gewerkt? Gerard Markslag blijft betrokken. Wij toetsen na ons traject of de oplossing loont. Zo niet, dan wordt dit direct opgepakt en gecorrigeerd.

Wilt u een afspraak met Markslag Financieel Management & Advies en de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Bel ons op 06 – 10893173 of vul het contactformulier in. Wij maken graag kennis met u en uw organisatie.